Požeški planinari pohodili ’JUBILARNI JANKOVAČKI PLANINARSKI PUT’

FOTO: B.H.

14.5.2024. | 08:24 | Bruno Horvat
Pregleda: 964

Povodom pohoda na Jankovački jubilarni put te proslave 90. godina planinarskog doma Jankovac članovi HPD "Sokolovac" Požega na poziv svojih prijatelja i organizatora manifestacije HPD "Bršljan-Jankovac" iz Osijeka proveli su ovaj vikend u ugodnom društvu.U ranim jutarnjim satima u subotu planinari su se uputili na Jankovac na koji su došli brojni planinari iz cijele Slavonije željni dobrog provoda i planinarenja. Nakon doručka i pozdravnih govora organizatora krenulo se na tri staze.

U ponudi su bile 1. JUBILARNI JANKOVAČKI PLANINARSKI PUT, staza je promijenjena zbog eksploatacije šume i radova na njoj 5-6 sati hoda. 2. Jankovac- Mrežasti Rust- Jankovac polazak kružna staza od 3 sata hodanja i 3. Obiteljska staza -Grofova staza polazak.Ugodno i toplo gotovo ljetno vrijeme planinarima je omogućilo uživanje u prirodi i hodanju što je izazvalo dobro raspoloženje i pjesmu. Nakon povratka sa staza izletnici su uz sunčeve zrake te ručka koji je pripremio organizator svoje vrijeme iskoristili za uživanje na Jankovačkim livadama.Dobrog raspoloženja na kraju krenuli su svojim kućama. Koordinator izleta ispred Društva je bila Spomenka Musec.
VIŠE NA TEMU:
PLANINARI
POŽEGA
JANKOVAC
IZLET

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI