Podržite i ovogodišnju humanitarnu akciju ’Čaj za malog zmaja’

Čaj za malog zmaja
(FOTO: 034 Portal)

6.12.2023. | 13:20 | Udruga Humanum
Pregleda: 1213

Osmu godinu zaredom Udruga Humanum s ustanovama partnerima (Hrvatski zavod za socijalni rad – Područni ured Požega, Gradska knjižnica Požega, Zavod za javno zdravstvo PSŽ, Dom zdravlja PSŽ, Zavod za hitnu medicinu, Grad Požega) organizira javnozdravstvenu akciju “Čaj za malog zmaja”. Akcija je namijenjena djeci predškolske dobi i polaznicima nižih razreda osnovne škole koja odrastaju u uvjetima siromaštva te korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja nadležnosti Centra za socijalnu skrb Požega, kojima nisu dostupna sredstva za prevenciju bolesti koja će im olakšati zdravstvene teškoće i ojačati imunitet.

Ove će godine, po završetku akcije, darove dobiti 75 najmlađih korisnika kojima se želi olakšati nadolazeće osjetljivo razdoblje, u ukupno 45 obitelji. Centralno mjesto prikupljanja donacija koje će trajati od 6. do 21. prosinca će biti Hrvatski zavod za socijalni rad – Područni ured Požega na adresi Županijska 16 te Gradska knjižnica Požega u Ulici Antuna Kanižlića.

Udruga Humanum otvorila je poseban podračun u svrhu prikupljanja novčanih sredstava koja će biti iskorištena za kupnju paketa za korisnike. Broj računa: IBAN HR 0223900011500262460, a otvoren je u Hrvatskoj poštanskoj banci.


U organizaciji udruge La Bella Vitta 15. prosinca održat će se humanitarna šetnja pod nazivom “Mali dar za pravu stvar” koja kreće od 12 sati u Parku pod gradom, a podjela paketića predviđena je za 22.12.2023. godine.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI