POŽEŽANI UZ UKRAJINCE: Pridružite se akciji prikupljanja proljetne odjeće i obuće

23.3.2022. | 12:33

Andrea Lužanac

Pregleda: 2673

izbjeglice
(FOTO: radiobalkansehermahala.net)

23.3.2022. | 12:33 | Andrea Lužanac
Pregleda: 2673

Zbog ratnih razaranja u Ukrajini, mnoštvo obitelji ostalo je bez svojih domova i pod ratnom agresijom bili su primorani napustiti svoje domove. Kako smo već ranije pisali, u Požeško-slavonsku županiju također je stiglo nešto izbjeglica iz Ukrajine koji sa sobom nerijetko dovode i djecu. Na području naše županije trenutno boravi 50 osoba koji su izbjegli iz Ukrajine zbog Ruske invazije,  a to su žene, djeca i osobe starije životne dobi.

U bijegu sa sobom su nosili samo ono najpotrebnije, a neki čak ni to nisu uspjeli ponijeti. Iz istog razloga Centar za socijalnu skrb Požega u suradnji s Udrugom Humanum organizira akciju prikupljanja proljetne odjeće, obuće i donjeg rublja za odrasle osobe iz Ukrajine na području Požeško-slavonske županije.

Iz Centra za socijalnu skrb Požega i Udruge Humanum ističu kako u obzir dolazi isključivo ona malo korištena ili nova odjeća i obuća, a donje rublje primaju isključivo novo. Pozivaju se svi građani dobra srca da odjeću i obuću dostave na adresu Centra za socijalnu skrb u Požegi ( dr.Filipa Potrebice 2).


Za više informacija možete se obratiti Udruzi Humanum na broj 098-324 – 007 – Marijana ili na e-mail: [email protected]


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI