Otvorene prijave za ljetni tamburaški kamp: “Očekujemo mlade tamburaše iz cijele Hrvatske”

14.4.2023. | 11:45

Grad Pleternica
IZVOR: pleternica.hr

Pregleda: 2242

VEZANO

Pleternica bilježi preko 500 prijava štete, više od 300 intervencija i 400 poziva žurnim službama
U Pleternici održano polaganje vijenaca povodom obilježavanja Dana sjećanja na sve žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje
Antonija Jozić: Pleternica ima pravo na razvoj i razvijat će se
Priopćenje Domovinskog pokreta Pleternica: Dosta je ucjena i sitnih spletkarenja
130 vrsnih tamburaša i tamburašica na desetom Međunarodnom natjecanju u Požegi
Otvorene prijave za treći Ljetni tamburaški kamp: „Sedam dana čistog uživanja u tamburaškoj glazbi.“
Izuzetan završni koncert polaznika drugog Ljetnog tamburaškog kampa ispunio Trg bećarca u Pleternici
Ogroman interes za tamburaški kamp: “Ponosni smo na kvalitetu i reference nakon prve godine”

Ljetni tamburaški kamp
(FOTO: Pleternica.hr)

14.4.2023. | 11:45 | Grad Pleternica
IZVOR: pleternica.hr
Pregleda: 2242

Prošlogodišnji Ljetni tamburaški kamp je osim velikog broja sudionika rezultirao i odličnim dojmovima učenika, predavača, ali i javnosti, posebice one koja je bila prisutna na završnom koncertu.

– Ljetni tamburaški kamp jedan je od iskoraka Grada Pleternice prema novim, kvalitetnim sadržajima, kojim povezujemo naše glavne proizvode sa strukom. Zahvaljujem Hrvatskom društvu tamburaških pedagoga na izuzetno kvalitetnoj suradnji koja već rezultira novim zajedničkim projektima. A sve zainteresirane pozivam da se priključe našoj baštinskoj priči i provedu ljetne praznike kroz učenje, druženje i zajednički rast – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
S današnjim danom otvorene su prijave za Ljetni tamburaški kamp, a Jasna Hoffmann, ravnateljice Javne ustanove Pleternica kaže kako očekuje prijave iz cijele Hrvatske kao i prošle godine.


– Kako je ovo kamp međunarodnog karaktera iza sebe nosi višemjesečnu organizaciju ali i unaprijed definiranje svih uvjeta sudjelovanja. Tako da već sada imamo isplaniran detaljni plan programa kampa kroz svih pet dana. Dogovorili smo već smještaj za naše sudionike, hranu, prijevoz na fakultativne aktivnosti, turističke obilaske, druženje u Klubu za mlade, društvene igre te sve popratne aktivnosti koje će im popuniti vrijeme izvan programa glazbenog dijela kampa – ističe Hoffmann te dodaje kako roditelji osim navedenog troška od 220€ po djetetu nemaju drugih troškova.Voditelj Kampa je i ove godine Saša Botički koji je pozvao sve zainteresirane da se priključe ovoj glazbenoj priči u Pleternici.

– Svaki dan kampa koncipiran je da polaznici imaju individualni sat s odabranim voditeljem. Sudjelovat će u tematskim radionicama i u večernjim satima svirati u orkestru, a sati će biti koncipirati za svakog polaznika prema dobi i predznanju – rekao je Saša Botički, voditelj Kampa. Uz Botičkog, predavači su Antun Adžić i Valentin Petranović iz Glazbene škole Požega, Vice Zirdum s Umjetničke akademije u Osijeku, a orkestar će u večernjim satima voditi Damir Butković, dirigent ovogodišnje Šokačke rapsodije, dok je gošća kampa Mira Temunović iz Glazbene škole Subotica.Prijave na kamp su otvorene do 1.srpnja 2023., a prijavnicu možete pronaći u prilogu. Naučeno će biti prezentirano roditeljima i svim sugrađanima na završnom koncertu na Trgu bećarca, 20. kolovoza.

Prijavnica za Ljetni tamburaški kamp Pleternica

izvor: Grad Pleternica

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI