Otvorene prijave za ljetni tamburaški kamp: “Očekujemo mlade tamburaše iz cijele Hrvatske”

Ljetni tamburaški kamp
(FOTO: Pleternica.hr)

14.4.2023. | 11:45 | Grad Pleternica
IZVOR: pleternica.hr
Pregleda: 1424

Prošlogodišnji Ljetni tamburaški kamp je osim velikog broja sudionika rezultirao i odličnim dojmovima učenika, predavača, ali i javnosti, posebice one koja je bila prisutna na završnom koncertu.

– Ljetni tamburaški kamp jedan je od iskoraka Grada Pleternice prema novim, kvalitetnim sadržajima, kojim povezujemo naše glavne proizvode sa strukom. Zahvaljujem Hrvatskom društvu tamburaških pedagoga na izuzetno kvalitetnoj suradnji koja već rezultira novim zajedničkim projektima. A sve zainteresirane pozivam da se priključe našoj baštinskoj priči i provedu ljetne praznike kroz učenje, druženje i zajednički rast – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
S današnjim danom otvorene su prijave za Ljetni tamburaški kamp, a Jasna Hoffmann, ravnateljice Javne ustanove Pleternica kaže kako očekuje prijave iz cijele Hrvatske kao i prošle godine.

– Kako je ovo kamp međunarodnog karaktera iza sebe nosi višemjesečnu organizaciju ali i unaprijed definiranje svih uvjeta sudjelovanja. Tako da već sada imamo isplaniran detaljni plan programa kampa kroz svih pet dana. Dogovorili smo već smještaj za naše sudionike, hranu, prijevoz na fakultativne aktivnosti, turističke obilaske, druženje u Klubu za mlade, društvene igre te sve popratne aktivnosti koje će im popuniti vrijeme izvan programa glazbenog dijela kampa – ističe Hoffmann te dodaje kako roditelji osim navedenog troška od 220€ po djetetu nemaju drugih troškova.Voditelj Kampa je i ove godine Saša Botički koji je pozvao sve zainteresirane da se priključe ovoj glazbenoj priči u Pleternici.

– Svaki dan kampa koncipiran je da polaznici imaju individualni sat s odabranim voditeljem. Sudjelovat će u tematskim radionicama i u večernjim satima svirati u orkestru, a sati će biti koncipirati za svakog polaznika prema dobi i predznanju – rekao je Saša Botički, voditelj Kampa. Uz Botičkog, predavači su Antun Adžić i Valentin Petranović iz Glazbene škole Požega, Vice Zirdum s Umjetničke akademije u Osijeku, a orkestar će u večernjim satima voditi Damir Butković, dirigent ovogodišnje Šokačke rapsodije, dok je gošća kampa Mira Temunović iz Glazbene škole Subotica.Prijave na kamp su otvorene do 1.srpnja 2023., a prijavnicu možete pronaći u prilogu. Naučeno će biti prezentirano roditeljima i svim sugrađanima na završnom koncertu na Trgu bećarca, 20. kolovoza.

Prijavnica za Ljetni tamburaški kamp Pleternica

izvor: Grad Pleternica

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI