Nova predstava za djecu Gradskog kazališta Požega - „Zatočenik kule Bro“

FOTO: pozega.hr

16.10.2020. | 16:05 | Mladen Mirković
IZVOR: pozega.hr
Pregleda: 1707

Nastavljajući dobru suradnju s Akademijom za umjetnost i kulturu u Osijeku, Gradsko kazalište Požega izlazi s premijerom nove dječje lutkarske predstave „Zatočenik kule Bro“.

Suradnja s osječkim lutkarima već se pokazala kao dobar recept za kooprodukciju. Možemo se prisjetiti uspješnica poput „U potrazi za dijamantnom suzom“ ili „Mjesto za dvoje“ nastalih upravo na osječkoj Akademiji kao rezultat studentskih završnih ispita. Takav slučaj je i s predstavom „Zatočenik kule Bro“ nastalom kao zajednički uradak četvorice studenata: Mihaela Elijaš, Marijina Kuzmičić, Andrije Krištof i Silvija Švast kojima je mentor izv.prof. Hrvoje Seršić. Osim glumaca, svoju umješnost u izradi lutaka pokazala je pak Sara Baričević pod mentorstvom izv.prof.Ria Trdin. "Jednom davno, u dalekoj gredici, povrće je živjelo u miru i skladu. Sve dok vojska zlih nametnika nije odlučila obilno blagovati. Tada je hrabri Per Shin, zajedno s vojskom JOPovaca (Jedinica Otpora Povrća) obranio gredicu i svi su ponovno živjeli u miru i skladu. Ili...?" Kratki je to sadržaj ove simpatične i dinamične priče ispričane kroz vizuru povrća koja šalje poruku o uzajamnoj ljubavi između članova obitelji, mudrosti starijih i, ono što je najvažnije, kako se samo radom i dobrim djelima postižu velike stvari.
Premijera je 17. listopada u 11 sati uz cijenu ulaznice od 20,00 kuna. Ulaznice se mogu rezervirati na tel 273-161 ili kupiti na blagajni kazališta koja se otvara sat vremena prije početak predstave.


VIŠE NA TEMU:
PREDSTAVA
KAZALIŠTE
POŽEGA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI