Na Međunarodnom kupu Dugave JK Slavonac predstavljalo pet natjecatelja

FOTO: JK Slavonac

15.5.2023. | 10:59 | JK Slavonac
Pregleda: 292

Dana 14. svibnja, u organizaciji judo kluba Dugave, održan je Međunarodni kup Dugave na kojemu se okupilo 497 natjecatelja iz 39 klubova. Judo klub Slavonac predstavljalo je 5 natjecatelja.U uzrastu do 12 godina nastupali su Iva Čančar, Filip Šutić i Nemanja Đukić. Iva nakon 2 pobjede i 1 poraza osvaja brončanu medalju. Sljedeći na borilište izlazi Filip Šutić i u konkurenciji od 24 dječaka odrađuje 5 odličnih borbi iz kojih izlazi kao pobjednik i osvaja zlatnu medalju.
Nakon njega jednako uspješan biva i Nemanja, te nakon 3 pobjede također osvaja zlatnu medalju. U uzrastu do 14 godina borili su se Ivona Švajda i Filip Matošić. Ivona nakon pobjede i poraza osvaja srebrnu medalju, kao i Filip koji upisuje tri pobjede i 1 poraz. Čestitke svim natjecateljima koji će odmoriti jedan vikend a onda se uputiti u nove borbe na međunarodni turnir u susjednu BIH.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI