Judo klub Slavonac osvojio pet medalja u Bijeljini

FOTO: R.G.

18.9.2023. | 12:43 | R.G.
Pregleda: 1142

Judo klub Slavonac nastupio je 17.9.2023. sa 7 judaša na međunarodnom judo turniru Trophy of the Panter u Bijeljini koji je okupio 540 judaša iz čak 10 država ( Srbija, Rumunjska, Bugarska, Makedonija, Češka, Mađarska,Crna Gora,Ukrajina, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Bruno Bluha odradio je fantastične borbe te sa 4 pobjede osvaja zlatnu medalju. Filip Šutić u istoj kategoriji na žalost gubi borbu za brončanu medalju i turnir završava na 5 mjestu. Iva Čančar se vratila na stare staze te sa 4 pobjede osvaja zlatnu medalju. Ivano Bošnjak sa 3 pobjede dolazi do finala u kojem je u tijesnoj borbi nažalost izgubio i okitio se srebrnom medaljom.
Ema Blagojević sa 1 pobjedom i 1 porazom osvaja brončanu medalju. Ivona Švajda nakon brzo riješene prve borbe lakše se ozlijedila u drugoj borbi i nije nastavila daljnji turnir no svi koji poznaju Ivonu znaju da ju ovo neće spriječiti da nakon što se oporavi zablista ponovno na turniru i nastavi dominirati kako je i do sada.
Za kraj bilježimo rutinski odrađen turnir Lane Knaus koja je sa 3 pobjede osvojila zlatnu medalju. Zadovoljni smo odrađenim borbama, ušli smo u turnirsku formu i veselimo se slijedećem natjecanju za 2 tjedna u Zagrebu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI