Novi klub sa starom judo postavom krenuo u nove pobjede

FOTO: R.G.

3.2.2020. | 10:09 | R.G.
Pregleda: 2636

Sedam judaša iz Čaglina i Podcrkavlja 1. veljače sudjelovalo je na jakom međunarodnom turniru u Mariboru. O jačini turnira govore i brojke od 690 natjecatelja, koji su članovi 81 kluba iz 14 zemalja.

Ovo im je bio prvi turnir na kojem su se borili ispred nedavno osnovanog judo kluba „Slavonac“ koji za cilj ima promicanje juda na području općina Čaglin i Podcrkavlje, te ostvarili odličan rezultat.
Medalje su osvojili Ivona Švajda (zlato), Lana Knaus (zlato) i Vinko Šapina (bronca). U jakoj konkurenciji na 5. mjesto su se plasirali Marin Knaus i Goran Miloš.


Također su se borili Matej Kukić i Domagoj Knežević, kojima želimo više sreće sljedeći put jer vjerujemo u njihove borilačke sposobnosti. Djeca su na turnir otišla u pratnji trenera JK „Slavonac“, Roberta Garca, te tajnika Ivana Kukića. Svim judašima iskrene čestitke, te se veselimo novim putovanjima i rezultatima. - poručili su iz JK "Slavonac"Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI