Judo klub Slavonac osvojio 13 medalja u Osijeku


(FOTO: R.G.)

30.10.2022. | 14:22 | R.G.
Pregleda: 2980

Judo klub Slavonac nastupio je 29.10.2022. sa 10 judaša na međunarodnom judo turniru Memorijal Josip Potnek te su se okitili sa 13 medalja. Na turniru je sudjelovalo 422 natjecatelja iz 4 države (Srbija, Mađarska,Bosna i Hercegovina i Hrvatska).Otvorenje turnira i svoje prve borbe upisao je Borna Pajestka u uzrastu do 8 godina i osvojio brončanu medalju. U uzrastu do 10 godina Filip Šutić je ponovo pokazao klasu i osvojio zlatnu medalju dok je Bruno Bluha osvojio brončanu medalju.

Uzrast do 12 godina pokazao se kao najjače „ oružje“ našega kluba u kojem su Iva Čančar i Ivona Švajda osvojile zlatne medalje, srebrom su se okitili Ivano Bošnjak i Bruno Bluha koji se okušao i sa starijim uzrastom dok je brončanu medalju osvojila Ella Lukas. U istom ritmu nastavila je i ekipa do 14 godina, Ivona Švajda nastupila je i u starijem uzrastu i osvojila još jednu zlatnu medalju. Lana Knaus na svoj konto također upisuje zlatnu medalju dok je Filip Matošić na žalost ovaj put ostao bez plasmana.Slijedio je uzrast do 16 godina gdje je Tena Trtanj osvojila brončanu medalju kao i Lana Knaus koja se okušala sa starijim curama. Turnir smo završili sa Marinom Knausom koji je u konkurenciji kadeta došao do brončane medalje. Izvrsni rezultati, pružili smo odlične borbe i pokazali da u klubu vlada odlična atmosfera. Posebne zahvale svim roditeljima koji su bodrili naše judaše kako u pobjedama tako i u porazima.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI