Judo klub JIGORO sa međunarodnog natjecanja kući donio čak šest medalja

FOTO: H.P.

31.5.2023. | 10:48 | H.P.
Pregleda: 892

Za vikend, judo klub JIGORO nastupio je na međunarodnom judo natjecanju u Sanskom Mostu (BIH). Nastupio je sa 4 natjecatelja i kući se vratili sa čak 6 medalja, 4 zlata, jedno srebro i jedna brončana medalja.Najbolji u svojoj kategoriji i nositelji zlatne medalje suLucija Marijanović,Gabrijel KajaniVeronika Grbeškoja je i ovaj put rasturila i osvojila čak dvije zlatne medalje, u svojoj kategoriji i u starijoj uzrasnoj skupini, opet je proglašena najboljom na turniru u svim kategorijama u svom uzrastu i kući ponijela, osim laskave titule, i 50 KM poklon bon.


Gabrijel Kajanje uz zlatnu medalju u svom uzrastu, osvojio i srebrnu medalju u starijoj uzrasnoj skupini.Rea Kirje kući ponijela brončanu medalju.

Lijepo je i sigurno da nešto znači kad sa skoro svakog natjecanja osim pregršt medalja, kući ponesemo i posebna priznanja. Djeca redovito treniraju, odriču se svog slobodnog vremena kako bi bili u dvorani i vježbali, i ta žrtva ima svoju cijenu koja se zoveuspjeh. Svakako da je podrška roditelja jako važna, i nama u klubu je drago da nam roditelji vjeruju i da su velika podrška cijelom klubu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI