Pleternica: Otvorena prva info točka za mlade

Članovi udruge Oppidum predstavili su Info točku ispred Gradske kuće u Pleternici
(FOTO: Oppidum)

23.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4505

Članovi pleterničke udruge mladih "Oppidum" danas su ispred Gradske kuće predstavili prvu Info točku za mlade u Požeško-slavonskoj županiji. Na taj su se način mladi Pleterničani uključili u projekt "Osnaživanje prema jednakim mogućnostima" koji provode udruge diljem Hrvatske.

Njihovu anketu ispunilo je preko 30 zainteresiranih prolaznika, a pedesetak građana različitih životnih dobi interesiralo se ponajviše o Europskoj uniji i što nas očekuje ulaskom. Podijeljen je velik broj brošura i drugog informativno-edukativnog materijala pa je Milica Milosavljević, potpredsjednica udruge Oppidum ocijenila da je događaj bio uspješan.

- Otvaranjem Info točke željeli smo omogućiti mladima u Pleternici mjesto na kojemu mogu dobiti sve informacije o područjima koja ih zanimaju. Samo neka dođu kod nas i uzmu letaka, brošura i knjiga. Što nema u tim materijalima, mogu nas pitati i mi ćemo se potruditi naći im odgovor., kazao je Drago Komarić, predsjednik udruge.


Info točka za mlade nalazi se u prostorijama Obrazovnog centra Pleternica, u Ulici bana Jelačića 10.


Udruga Oppidum najavljuje još jedan zanimljiv događaj. Sutra (srijeda) organiziraju radionicu "Eko čišćenje" u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe u Pleternici, gdje će u 10 sati biti predstavljeni ekološki prihvatljivi, zdraviji i jeftiniji načini čišćenja u kući.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI