Ilija Marijanović odnio pobjedu u trećem kolu 1. Hrvatske boksačke lige


(FOTO: Ž.K.)

9.2.2020. | 14:04 | Ž.K.
Pregleda: 2441

Ove  subote boksano je treće kolo 1. Hrvatske boksačke lige u sezoni 2019./2020. Od naših predstavnika nastupili su : junior Mihael Heig i mlađi senior Ilija Marijanović.

Mihael je presporo ušao u meč i tek u trećoj rundi preokrenuo borbu u svoju korist. Unatoč totalnoj dominaciji nije uspio završiti protivnika Roka Jokanovića iz Splita. Pobjeda je pripala Roku jer je bio bolji u prve dvije runde.

Naš drugi predstavnik Ilija Marijanović, protiv Ivana Buškulića iz Zadra, ništa nije prepuštao slučaju. Od prve sekunde nametnuo je borbu izbliza i stalnom dominacijom pred kraj runde napravio brojanje protivniku.


Isto je nastavio i u drugoj rundi. Borba je više puta prekidana zbog intervencija liječnika (krvarenje iz nosa). Polovinom druge runde trener je predao borbu. Ilija je nakon gotovo dvije godine ponovno nastupio u kategoriji do 64 kg koja mu svakako višeVIŠE NA TEMU:
BOKS
POBJEDA
SPORT
NATJECANJE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI