Vrijedna pobjeda mlađeg seniora Gabrijela Mišića (BK Graciano) u 6. kolu Hrvatske boksačke lige

Gabrijel Mišić
(FOTO: sport-pozega.hr)

13.2.2024. | 09:50 | PŠS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 940

Čitatelji ocijenili:

5

Nakon što je dosadašnjih pet kola tekuće sezone 2023./2024. Hrvatske boksačke lige održano u Bartolovcu, Kutini, Vukovarui dva puta u Splitu, jučer je u Sportskoj dvorani Srednje škole JelkovecuSevetama održano 6. koloPrve Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi. Za požeški Boksački klub Graciano nastupili su mlađi senior Gabrijel Mišić u kategoriji do 63,5 kilograma i senior Jan Letiću kategoriji do 67 kilograma.

Gabrijel Mišić je boksao protiv Milanovića iz boksačkog kluba Leonid (Kaštel Stari).Znatno viši Milanović dobio je prvu rundu upućujući udarce iz daljine. U pauzi je Gabrijel sa svojim trenerom Željkom Krpanom dogovorio promijenu taktike i umjesto nadboksavanja, sa višljim protivnikom prešlo se na skraćenje distance i nametanje borbe iz blizine.

Druga runda je pružila dosta izjednačenu borbu i pokazala da se protivnik umara. U trećoj rundi odlučeno je da se ide na još više ulaza i veće serije udaraca. Nakon jedne takve serije protivniku je i brojano te su u požeškom klubu znalo da su dobili treću rundu ali ne i meč .Ipak na kraju je konačna odluka sudaca bila 2:1 za Gabrijela.


Drugi požeški predstavnik Jan Letić nije uspio nadmašiti Karla Radoša i Samobora.


Pred Boksačkim klubom Graciano za desetak dana je već državno prvenstvo za mlađe seniore. Za ovo natjecanje Gabrijel će se pokušati spustiti u kategoriju do 60 kilograma, a kako su u tu protivnici niži to bi mu trebalo olakšati izvedbu.

izvor: sport-pozega.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI