Vrijedna pobjeda mlađeg seniora Gabrijela Mišića (BK Graciano) u 6. kolu Hrvatske boksačke lige

Gabrijel Mišić
(FOTO: sport-pozega.hr)

13.2.2024. | 09:50 | PŠS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 1427

Čitatelji ocijenili:

5

Nakon što je dosadašnjih pet kola tekuće sezone 2023./2024. Hrvatske boksačke lige održano u Bartolovcu, Kutini, Vukovarui dva puta u Splitu, jučer je u Sportskoj dvorani Srednje škole JelkovecuSevetama održano 6. koloPrve Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi. Za požeški Boksački klub Graciano nastupili su mlađi senior Gabrijel Mišić u kategoriji do 63,5 kilograma i senior Jan Letiću kategoriji do 67 kilograma.

Gabrijel Mišić je boksao protiv Milanovića iz boksačkog kluba Leonid (Kaštel Stari).Znatno viši Milanović dobio je prvu rundu upućujući udarce iz daljine. U pauzi je Gabrijel sa svojim trenerom Željkom Krpanom dogovorio promijenu taktike i umjesto nadboksavanja, sa višljim protivnikom prešlo se na skraćenje distance i nametanje borbe iz blizine.

Druga runda je pružila dosta izjednačenu borbu i pokazala da se protivnik umara. U trećoj rundi odlučeno je da se ide na još više ulaza i veće serije udaraca. Nakon jedne takve serije protivniku je i brojano te su u požeškom klubu znalo da su dobili treću rundu ali ne i meč .Ipak na kraju je konačna odluka sudaca bila 2:1 za Gabrijela.


Drugi požeški predstavnik Jan Letić nije uspio nadmašiti Karla Radoša i Samobora.


Pred Boksačkim klubom Graciano za desetak dana je već državno prvenstvo za mlađe seniore. Za ovo natjecanje Gabrijel će se pokušati spustiti u kategoriju do 60 kilograma, a kako su u tu protivnici niži to bi mu trebalo olakšati izvedbu.

izvor: sport-pozega.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI