Tim Borac uspješan na Moslavac Open-u sa sedam odličja, Ivano i Cristiano zlatni!

KK Borac
(FOTO: Ustupljene fotografije)

5.2.2024. | 08:51 | Matej Babić
Pregleda: 939

U subotu, 3.2.2024., natjecatelji Kickboxing klub Borac Požega nastupili su na Moslavac Open-u 2024. Tim je ovaj puta izašao sa 7 natjecatelja, koji su se borili u dvije discipline. Tako su po prvi put nastupili sada naši najmlađi natjecatelji (8 godina), Cristiano Lončarević i Kiril Vujasinović u disciplini Point Fighting. Cristiano je sa svojom borbom otvorio turnir, gdje sa 11:3 dominantno pobjeđuje suparnika te tako osvaja prvo zlato u životu, ali i prvo za Borac u najmlađim uzrastima! Sljedeći nastupa Kiril, koji je imao veliku konkurenciju u kategoriji. Međutim, to ga nije spriječilo da pobijedi prvu borbu te osigura medalju. Prvu borbu Kiril također dominantno pobjeđuje s rezultatom 8:3. U polufinalu je zaustavljen od strane dosta iskusnijeg borca te osvaja broncu.Uslijedili su nastupi naših kadeta, koji su se natjecali u disciplini Kick Light. Prvi na red dolazi naš "adut" Ivano Đevlan, koji po prvi puta nastupa u apsolutnoj kategoriji. Superiorno pobjeđuje u polufinalu suparnika iz Zaboka, dok mu je finale predao drugi finalist zbog ozljede. Ivano tako osvaja zlato i potvrđuje svoj status za nastavak sezone. Nakon toga nastupili su stariji kadeti Leon Lončarević i Ivan Kraljević, koji su u polufinalu "naletili" na rangirane borce, međutim hrabro su se borili i zadali su velike probleme suparnicima. Tako je Kraljević veći dio borbe bio u vodstvu, i to sa više uspješnih čišćenja, dok je Leon započeo borbu sa čistim kružnim udarcem u glavu u 3. sekundi borbe.

Nastupili su potom i naši mlađi kadeti Kristijan Gojković i Roberto Vala, koji su nakon žestokih i tijesnih borbi zaustavljeni u polufinalu. Leon, Ivan, Kristijan i Roberto su tako osvojili bronce, međutim ovo je njihova prva sezona i napredak njihovom performansu je odličan. Napredak teče prema planu, dečki su sve oštriji i spremniji za nadolazeća velika natjecanja. Posebno je znakovito što su oba najmlađa borca pobijedili u svojim prvim borbama, što je velika motivacija za nastavak natjecateljskog puta.VIŠE NA TEMU:
SPORT
BOKS
TIM BORAC
POŽEGA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI