Gradonačelnik Glavić izašao na izbore, ali je otišao na krivo biračko mjesto

FOTO: CCN/034

9.6.2024. | 22:00 | Redakcija 034
Pregleda: 3639

Danas su održani izbori za europski parlament, a na kojima je prema izlaznim anketama HDZ osvojio 6 mandata, SDP 4, Domovinski pokret i MOŽEMO! po 1.

Zanimljiva anegdota dogodila se u Požegi, a gdje je aktualni gradonačelnik Željko Glavić (HDZ) izašao na izbore, ali na krivo biračko mjesto. 

Neslužbeno doznajemo da je gradonačelnik Glavić pokušao glasovati na biračkom mjestu br. 7. umjesto na biračkom mjestu br. 8, a na koje prema adresi stanovanja pripada. Iako se nalaze u blizini jedno drugome, nejasna je zbunjenost gradonačelnika Glavića da promaši cijelo biračko mjesto. 


Novi je to gaf gradonačelnika Glavića nakon što je pred predsjednikom Vlade Republike Hrvatske, Andrejem Plenkovićem, zatrokirao u govoru iako ga je čitao s papira te nakon što je uz ministricu kulture i medija Nine Obuljen Kržinek smjestio i pozvao Vedrana Neferovića, a koji je nepravomoćno osuđen za prijetnje i premlaćivanje novinara 034 portala.


Je li u pitanju prekomjerni stres, godine ili nešto treće, za sada ostaje nepoznato. Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI