Godišnja skupština Trenkovih pandura: Potnaru 4. mandat predsjednika

27.1.2020. | 09:12

V.P.

Pregleda: 3905

27.1.2020. | 09:12 | V.P.
Pregleda: 3905

U subotu 25.01.2020. godine u prostorijama Grginog dola u Požegi održana je Izborno-izvještajna skupština Povijesne postrojbe "Trenkovi panduri" . Na skupštini je predsjednik udruge Vladimir Potnar iznio izviješće o radu u 2019, godini, tajnik Jure Šain plan rada za 2020. godinu i blagajnik Kristijan Perković financijsko izviješće za 2019. g oba izviješća su jednoglasno usvojena a isto tako je usvojen plan rada za 2020. godinu. Tako je udruga u prošlom razdoblju imala 592 aktivnosti na manifestacijama i raznim događanjima od čega 32 gostovanja izvan Republike Hrvatske, tako su gostovali u Francuskoj, Austriji, Njemačkoj, Češkoj,Mađarskoj i Bosni i Hercegovini. Ove godine planiraju kako je dogovoreno gostovanja u Češkoj, Austriji, Njemačkoj i Bosni i Hercegovini. Dražen Pavičić  primio je zahvalnicu za 10 godina rada u udruzi, Na ovoj skupštini članovi su birali novo predsjedništvo koje će voditi udrugu u sljedeće 4 godine, glasanje je bilo tajno putem glasački listića.

Predsjednik udruge ostaje Vladimir Potnar koji ulazi u 4. mandat jer je 12 godina odradio na mjestu predsjednika, isto tako tajnik udruge ostaje Jure Šain, a samo se mijenja blagajnik udruge na koje dolazi Tihomir Kaderžabek  umjesto  Kristijana Perkovića. 

Ludvig Horvat je jednoglasno primljen u udrugu kao počasni član koji podupire rad ove udruge.


Predsjednik udruge se u ime svih članova zahvalio Gradu Požegi i Pleternici, Kutjevu d.d., Ministarstvu kulture RH, Općini Brestovac i Čaglin,Požeško-slavonskoj županiji i Krunoslavu Vranješeviću  koji su financijski pomogli rad udruge u 2019. godini te svim članovima koji volonterski rade u udruzi.

Skupštinu je pozdravio zamjenik župana  Požeško-slavonske županije Vedran Neferović i Nikica Luladžić ispred DVD Požega.

predsjednik
Vladimir Potnar


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI