FOTO: Dan otvorenih vrata u Tehničkoj školi

10.5.2024. | 11:23 | M.P.
Pregleda: 1850

8. svibnja 2024. u Tehničkoj školi u Požegi održan je Dan otvorenih vrata škole. Sloganom „Otvaramo vrata budućnosti – pridružite nam se u Tehničkoj školi“ ukazano je na sve veću potrebu za obrazovanjem učenika u zanimanjima koja su neophodna u budućnosti našega društva, a pogotovo na svjetskom tržištu rada. Školu su posjetili učenici osmih razreda OŠ Mladost iz Jakšića, OŠ Dragutina Lermana iz Brestovca, OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Velike, OŠ Vladimira Nazora iz Trenkova, OŠ Fra Kaje Adžića iz Pleternice, OŠ Zdenka Turkovića iz Kutjeva te triju požeških škola - OŠ Julija Kempfa, OŠ Dobriše Cesarića i OŠ Antuna Kanižlića.

Ravnatelj škole gospodin Zoran Galić učenicima je predstavio zanimanja te brojne projekte u kojima škola sudjeluje dugi niz godina, a učenici Tehničke škole vodili su učenike osmih razreda kroz školske praktikume, suvremene laboratorije, specijalizirane učionice i radionice. Učenici su na primjeru praktičnih i pokaznih vježbi iz područja elektrotehnike, računalstva, mehatronike, strojarstva i automehatronike mogli vidjeti što se u pojedinom zanimanju uči i radi u nastavi i praktičnom dijelu školovanja.

U sklopu Dana otvorenih vrata u školi je održan i humanitarni turnir u futsalu „Škole za Afriku“ na kojemu su sudjelovali učenici škole, a revijalna utakmica igrala se između pobjedničke ekipe učenika i ekipe profesora.


Fotogalerija donosi samo dio atmosfere Dana otvorenih vrata Tehničke škole.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI