Dva Slavonca se bore za titlu ʺShopping kraljaʺ na RTL-u

Shopping kralj
(FOTO: RTL)

5.2.2020. | 17:42 | sib.rtl.hr
IZVOR: sib.rtl.hr
Pregleda: 11029

Prvi put u povijesti modni izbor pokazuju muški kandidati. Matija Ričko, Ivo Rede, Samir Brkić, Alen Žigić te Kristijan Varzić u ovom se tjednu na RTL-u bore za titulu 'Shopping kralja'. Još jedna novost u ovom tjednu zasigurno je to da sve dečke prate shopping partnerice, koje i komentiraju modne kombinacije koje su kandidati složili na temelju zadatka koji im je zadao Robert Sever, a to je da izgledaju kao manekeni s plaže! 

Samir Brkić

Dolazi iz Zagreba, gdje radi u jednom frizerskom salonu, no porijeklom je iz Petrijevaca pokraj Osijeka. Frizerom je želio postati još od djetinjstva, a prvi ''modeli'' bile su mu lutke. ''Kosa je za mene ljepota ljudi'', ističe Samir koji u slobodno vrijeme voli ići u shopping, ispijati kave s prijateljima, a zanima ga i uređenje interijera. Nema previše odjeće u ormaru, no njegov su veliki porok tenisice, osobito starke. Osvojenu nagradu potrošio bi na detalje za  stan.Samir


Alen Žigić

Dolazi iz Vinkovaca i po struci je medicinski tehničar. Moda ga zanima oduvijek, a mami je već bio partner u 'Shopping kraljici'. U svom ormaru ima najviše jednostavnih majica koje najčešće kombinira s trapericama i trenirkama. Redovito prati 'Shopping kraljicu' i smatra se velikim obožavateljem. Tomu svjedoči i činjenica da je svojevremeno vodio statistiku kojim danima se najčešće pobjeđuje, koje trgovine dame najčešće pohode, ali i koje ocjene modni kritičari najčešće dodjeljuju.


Alen

Kako će se momci naći u ulogama "shopping kraljeva", možete vidjeti u programu RTL-a.

izvor: www.sib.rtl.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI