Počeo slavonski tjedan ’Večere za 5’, među kandidatima ima i Požežana

Večera za 5- Slavonija
(FOTO: RTL)

26.9.2023. | 11:20 | RTL
IZVOR: sib.net.hr
Pregleda: 10411

Predstoji nam novi tjedan, a tako i nove avantureʼʼVečere za 5ʼʼ na RTL-u koja stiže u južnu Slavoniju. Svoje kulinarske vještine pokazat će umirovljenici Marko Mrđan i Goran Pilaš, umirovljenica Marija Čugura, inženjerka Ivana Mijić i poduzetnik Zdravko Stojčević.

Marko Mrđan (60) - Umirovljenik Marko Mrđan obožava kuhati i družiti se te se iz tog razloga prijavio u show. Obožava slavonsku kuhinju te je, kaže, pravi majstor pekekoja mu je omiljeno jelo. Autentični slavonski meni planira ponuditi i ekipi jer je to kuhinja koju obožava. Marko obožava seoske fešte i želi upravo takvu atmosferu prirediti svojim gostima.

Goran Pilaš (54) - Goran je umirovljenik i vlasnik OPG-a te veliki dio svog vremena provodi na istom. Društven je i voli se družiti te se zbog toga, kao i svojih kulinarskih sposobnosti, prijavio na show.Obožava igrati odbojku te je, uz sport, jako posvećen i kuhinji. Preferira tradicionalne specijalitete slavonske kuhinje te će takve ponuditi ekipi.


Marija Čugura (70) - Marija dolazi iz Slavonskog Broda i ima niz interesa - bavi se pjevanjem u zboru, hodanjem te izradom domaće kozmetike od bilja koje sama skuplja. Društvena i aktivna gospođa zbog toga se i prijavila u show.Obožava druženja i upoznavanje novih ljudi, a svojim gostima upriličit će pravu veselu slavonsku atmosferu s mediteranskim štihom.


Ivana Mijić (34) - Inženjerka Ivana vesela je dama koja u slobodno vrijeme voli kuhati i izlaziti. Zbog kuhanja i dobrog provoda prijavila se u show.Ekipi će spraviti, otkriva, tradicionalnu kuhinju koja oslikava njezin kraj. Smatra da u kuhinji nema mana te zna i voli kuhati baš sve.

Zdravko Stojčević (64) - Poduzetnik Zdravko u show prijavio se zbog dobre zabave i kuhanja. Obožava svoj vinograd te voće i vrt koje obrađuje sa suprugom. Iza sebe ima razna kulinarska natjecanja po Slavoniji, a uspješan je i u fišijadama, gdje je uvijek zauzimao visoke pozicije. Ambiciozan je u kuhinji, a ekipi bi mogao ponuditi autentičnu slavonsku kuhinju, tradiciju i veselje te dobru atmosferu.

izvor: sib.net.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI