Stalo nam je do Vaše privatnosti i do boljeg korisničkog iskustva. Budući da 034 portal i njegovi partneri koriste kolačiće, dužni smo Vas na to upozoriti i zatražiti Vašu privolu. Više o kolačićima pročitajte ovdje: Pravila privatnosti. Pročitajte i Uvjete korištenja. Nastavkom korištenja ovih stranica pristajete na naša Pravila privatnosti i Uvjete korištenja.
Što su kolačići i zašto ih koristimo?
Kolačići su male računalne datoteke koje program šalje Vašem pregledniku. Služe nam da omogućimo korisnicima sigurno pretraživanje našeg sadržaja (zaštita od spama), sudjelovanje u anketama, komentiranje itd. Također, koristimo kolačiće naših partnera za vođenje statistike posjećenosti i prilagođeni prikaz oglasa. Naši kolačići su potpuno bezopasni za Vaš uređaj, možete ih lako obrisati u bilo kojem trenutku.
Ako prihvaćate naša Pravila privatnosti i Uvjete korištenja, kliknite "Prihvaćam" i nastavite uživati u sadržaju. Ako, pak, ne prihvaćate, onda nemojte koristiti ove stranice.
14.1.2022. | 11:10
034portal
Pregleda: 1867
(FOTO: grasevina.org)
Danas se u Osijeku održava Masterclass stručna radionica o graševinama vinara Graševine Croaticae. Radionica će se održati u Hotelu Waldinger u Osijeku, Županijska 8, a početak iste predviđen je u 10 i trajat će do 12 sati.
Najveću ikad vođenu radionicu o graševinama vodit će Eric Zwiebel, jedan od 293 nositelja prestižne titule Master sommelier, koji radi kao glavni sommelier u Summer Lodge 5* hotelu u Dorsetu (Engleska) te je sudac na London Wine Competition i Decanter World Wine Awards. Zwiebel je bio finalist izbora najboljeg svjetskog sommeliera 2007. godine i 4. na takmičenju u Tokiju 2013. godine.
Zwiebel je kušao 30 graševina naših vinara, od klasičnih, polusuhih, poluslatkih, oranž, kasnih berbi pa sve do auslesse i ledenih berbi graševine te će, na osnovu njihovog kušanja, Zwiebel podijeliti svoja stručna zapažanja i preporuke sa sudionicima radionice.