Jučer održan sastanak kutjevačkih vinara s ministrom

FOTO: FB: Gradonačelnik Josip Budimir

13.4.2024. | 14:22 | FB: Gradonačelnik Josip Budimir
IZVOR: FB: Gradonačelnik Josip Budimir
Pregleda: 1811

Jučer je u Vinariji Krauthaker u Kutjevu održan sastanak ministra Marina Piletića i vinara s područja Grada Kutjeva. Sastanku su uz ministra Piletića prisustvovali i Požeško-slavonska županica Antonija Jozić, gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić, gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić, predstavnici domaćina vinarije Krauthaker te vinarske obitelji Mihalj, Perak, Galić Čamak, Soldo, Svitok, predstavnici kutjevačke udruge vinara te drugi uzvanici.

Na sastanku se raspravljalo o problemima u poljoprivredi ,a posebice vinogradarstvu i vinarstvu te su izneseni problemi od strane naših vinara te moguća rješenja od strane resornih ministarstava. Svi gosti su imali priliku iznijeti svoje prijedloge i direktno komunicirati s ministrom o poteškoćama s kojima se suočavaju u svom poslu. Ministar Marin Piletić pažljivo je saslušao sve prisutne te je istaknuo moguća rješenja, naglašavajući svoju želju da se ponovno sastane u Kutjevu s našim vinarima te da održi veći i detaljniji sastanak kako bi se vinarstvo kao grana poljoprivrede i dalje kvalitetno razvijalo kako u Slavoniji tako i u cijeloj RH.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI