NASLOVNASPORT
2. odbojkaški turnir za djevojčice: Pobjede Bjelovaru i Daruvaru, LiPa 5. u mini odbojci

FOTO: Pakrački list

2. odbojkaški turnir za djevojčice: Pobjede Bjelovaru i Daruvaru, LiPa 5. u mini odbojci

13.1.2019. 18:14 | Novinar 034 IZVOR: Pakrački list PREGLEDA: 442

Odbojkašice Bjelovara u Mini te Daruvara u Maloj odbojci pobjednici su 2. prijateljskog turnira za mlađe kategorije djevojčica održanog 12. siječnja u pakračkoj sportskoj dvorani. Turnir se igrao u dvije kategorije, a okupio je 23 ekipe iz naše i okolnih županija. Svečano ga je otvorio Marijan Širac, dogradonačelnik Pakraca.

Mini odbojku (djevojčice rođene 2008. godine i mlađe) u subotu su najbolje igrale odbojkašice Bjelovara koje su zasluženo osvojile turnir, dok su se kvalitetom odmah do njih smjestile momčadi Daruvara 1 na drugom odnosno Valis Aurea iz Požege koja je osvojila treće mjesto. Pakračko-lipičke odbojkašice u ovom  uzrastu koji trenira Zvjezdana Kliček osvojile su odlično 5. mjesto, dok je druga njihova momčad završila kao 10. Osim spomenutih na turniru u konkurenciji 10 momčadi svoje predstavnike imala je i ekipa iz Siska koja je osvojila 4. mjesto.

Najboljom igračicom turnira mini odbojke proglašena je Matja Knežević iz pobjedničke ekipe Bjelovara.


KONAČAN POREDAK

MINI: 1. Bjelovar 2. Daruvar 1 3. Valis Aurea 1 4. Sisak 1 5. Li-Pa 1 6. Daruvar 2 7. Daruvar 3 8. Valis Aurea 2 9. Sisak 2 10. Li-Pa 2


Tagovi: odbojkaški turnir za djevojčice, pakrac, odbojka