16-godišnja Slavonka oduševila autorskom pjesmom i sramežljivošću žiri Supertalenta


(FOTO: NOVA TV)

31.10.2022. | 13:00 | sib.net.hr
IZVOR: sib.net.hr
Pregleda: 3659

Sara kaže da je za glazbu potrebno koristiti obje polutke mozga istovremeno, pa su u tom trenu blokirane negativne misli. Od osme godine svira klavir, ali nikad nije voljela svirati Bacha i Mozarta, već je uvijek voljela izmišljati nešto svoje.

„Glas ti je mjuzikl glas. To je taj američki, što je rekla Martina, i jako možeš dobro ispričati tu priču u ozbiljnim visinama. I to je baš kvaliteta mjuzikla“, istaknuo je Fabijan. „Prekrasna si, presimpatična, nekako se činiš i skromna i normalna. Imaš taj vokal koji bi svi htjeli imati u tvojim godinama. Baš onako tinejdžerski ludilo pjevaš, užasno slatko i simpatično. Pritom mislim da jako dobro pjevaš i da bi baš mogla biti nova tinejdžerska zvijezda“, poručila je Maja.

Davoru se sviđa što Sara pati na veseo način i ova pjesma mu je kao najavna ili odjavna špica neke tinejdžerske serije – a to je samo po sebi, kako on kaže, top! Na krilima mjuzikla Sara je u Osijek ponijela četiri prolazna glasa od žirija.


Iako je kreativna, kaže da nije baš samopouzdana pa je tako jednom prilikom pri ispunjavanju prijavnice za Supertalent na zadnjem dijelu odustala. Kasnije ju je prijateljica prijavila umjesto nje. Sara je velika tremašica i uvijek joj se tresu ruke dok se u potpunosti ne udubi u pjesmu i prestane razmišljati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI