Judo klub ʺSlavonacʺ ostvario odlične rezultate na Međunarodnom judo turniru u Vinkovcima


(FOTO: R.G.)

16.10.2022. | 13:17 | R.G.
Pregleda: 1877

Na Međunarodnom judo turniru HIGL OPEN  održanom 15.10.2022. u Vinkovcima nastupilo je 539 natjecatelja iz 36 kluba te ukupno 6 država (Mađarska,Srbija,Bosna i Hercegovina, Češka,Rumunjska i Hrvatska). Judo klub Slavonac nastupio je s 11 natjecatelja i donio kući 8 medalja. Prvi na borilište  u uzrastu do 10 godina u kategoriji do 34  kilograma nastupio je Filip Šutić i sa 3 fantastične pobjede osvojio zlatnu medalju. Filip je ujedno proglašen i najboljim natjecateljem u uzrastu dječaka do 10 godina. U uzrastu do 12 godina ekipu su činili: Iva Čančar, Ivona Švajda, Rafael Ćosić, Nemanja Đukić i Ivano Bošnjak. Iva Čančar u kategoriji do 32 kilograma sa 2 pobjede i 1 porazom osvaja brončanu medalju. Ivona Švajda nastupila je u kategoriji do 36 kilograma te sa 3 odlične pobjede osvaja zlatnu medalju.
Nemanja Đukić je u kategoriji do 30 kilograma sa 1 pobjedom i 2 poraza zauzeo 5 mjesto dok je Rafael Ćosić u kategoriji do 38 kilograma sa 3 pobjede i 2 poraza također zauzeo 5 mjesto. Ivano Bošnjak nastupio je u kategoriji do 50 kilograma i sa 3 pobjede i 1 porazom osvojio brončanu medalju. Slijedeći su nastupili Lana Knaus i Filip Matošić u uzrastu do 14 godina. Lana Knaus u kategoriji do 57 kilograma sa 3 pobjede osvaja zlatnu medalju. Filip Matošić nije imao svoj te je u kategoriji do 55 kilograma upisao 2 poraza. U uzrastu do 16 godina svoj su nastup upisali Tena Trtanj i Goran Miloš.Tena Trtanj je u kategoriji do 63 kilograma sa 1 pobjedom i 1 porazom zauzela 3 mjesto a Goran Miloš u kategoriji do 81 kilogram sa 2 pobjede i porazom također 3 mjesto.  Turnir smo završili sa kadetom Marinom Knausom koji na kraju osvaja brončanu medalju.  Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima, došli smo pokazati da se znamo boriti te da naporno treniramo što smo i dokazali. Posebna zahvala svim roditeljima koji su bili podrška kako svojoj djeci tako i ostaloj. Slijedeći vikend nastupamo u Bihaču i nadamo se novim dobrim borbama i medaljama. 

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI