Judo klub Slavonac ostvario odlične rezultate u Laktašima

Judo klub Slavonac
(FOTO: R.G.)

23.2.2020. | 10:26 | Robert G.
Pregleda: 2965

Dana 22. veljače 8 judaša iz Čaglina i Podcrkvlja sudjelovalo je na jakom međunarodnom turniru u Laktašima na kojemu se natjecalo 606 judaša iz 50 klubova koji dolaze iz Hrvatske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.Među jakom konkurencijom judaši su ostvarili odličan rezultat. Za zlatnu medalju su se izborili Lana Knaus, Matej Kukić i Marin Knaus koji su odradili odlične borbe. Srebro je osvojio Matej Kukić u starijem uzrastu, dok su se broncom okitili Filip Matošić i Elizabeta Šimić.

Također su se borili Goran Miloš, Marta Vidmar  i  Domagoj Knežević, kojima želimo više sreće sljedeći put jer vjerujemo u njihove borilačke sposobnosti.

Djeca su na turnir otišla u pratnji trenera JK „Slavonac“, Roberta Garca i Romana Knausa,tate dvoje zlatnih judaša s ovog turnira.Svim judašima iskrene čestitke, te se veselimo novim putovanjima i rezultatima koja će uslijediti nakon godišnje skupštine koja će se održati sljedećeg vikenda.

Judašima će tom prilikom biti dodijeljena priznanja za njihov rad i rezultate, a ujedno će malo predahnuti do sljedećeg turnira. 

Tekst i fotografije: Robert Garc

 Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI