Županijski izbor za Miss Hrvatske 2023. godine u Kutjevu

Miss Universe
(FOTO: Miss Universe Croatia)

22.8.2023. | 11:14 | kutjevački.hr
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 3496

Ove godine slavi se svečana trideseta obljetnicanašeg najstarijeg i najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj koji se na velika vrata vraća nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom.

Nova Miss Hrvatske birati će se kroz 20 županija a po prvi puta nakon dugo godina stanke svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss Hrvatske dijaspore. Neke od aktualnih predstavnica drugih županija već se spremaju za veliko finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu.

” Jako sam sretna što se nakon tri godine pauze vraća i izborMiss Požeško-slavonske županije i posebno sam sretna što će se po prvi puta izbor održati u prekrasnom gradu Kutjevu na Trgu Graševine- 24. rujnas početkom u 20.00 sati udoba početka berbe grožđa po kome je i Vaš kraj najprepoznatljiviji. Ovim putem zahvalila bih se igradonačelniku grada Kutjeva Josipu Budimiru na gostoprimstvu i svesrdnoj potpori kao ižupanici Požeško-slavonske županije Antoniji Jozić štoje prepoznala važnost i značenje ovog našeg izbora koji osim ljepote promovira tradiciju i običaje naše prekrasne domovine- rekla nam je vlasnica licence i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta –Iva Loparić Kontek.


Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboruza Miss Požeško-slavonske županijemoraju biti hrvatske državljanke, neudane i bez djece u dobi od 17 do 27 godina. Potrebno je ispuniti prijavnicu na službenoj web stranici izborahttps://miss.hr/prijavnica do 11.rujna


12.09.2023.s početkom u 18.00 sati u Kazališnoj kavani u Požegi– Trg Svetog Trojstva 20 ,održati će se tada i službeni casting na kojem će biti izabrano 10 finalistica, koje će se boriti za titulu Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske 2023.

izvor: kutjevacki.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI