Župan Tomašević ugostio finalistice izbora za Miss Požeško-slavonske županije

FOTO: M.M.

15.6.2018. | 12:30 | Mladen Mirković
Pregleda: 9927

Župan Alojz Tomašević danas je ugostio finalistice izbora za Miss Požeško-slavonske županije."Hvala županu od Missica Požeško-slavonske županije 2018. što ste pristali na suradnju i odlučili ste podržati ove prekrasne mlade dame u svom naumu da jedna postane predstavnicom naše županije pred očima cijele Hrvatske", - rekla je Kristina Novak organizatorica izbora za Miss Požeško-slavonske županije


  

"Meni je čast da ste vi danas ovdje u našoj i vašoj županiji i što imam mogućnost upoznati vas. Želim vam da ovaj izbor bude onakav kakav vi želite i vi ste sve pobjednice samim time što se odlučile izaći pred javnost i boriti se za titlu Missice. Ja sam sretan i ponosan kao vaš župan pogotovo i davat ću vam potporu kao i dosad. Županija je supokrovitelj ovog natjecanja, a 21. lipnja ćemo biti s vama i želimo sreću svima vama. Pripremajte se za ovaj događaj, a kad sve završi, ostat će vam prijateljstvo i lijepo sjećanje. Još jednom vam čestitam na hrabrosti i odluci da se borite za ovu titulu", rekao je župan Tomašević. VIŠE NA TEMU:
MISS
FINALE
ŽUPAN,

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI