Veličanima tri zlata i četiri srebra u borbama

Taekwon do Velika
(FOTO: Ustupljene fotografije)

27.5.2024. | 08:46 | Z.Z.
Pregleda: 1407

Na drugom „Gornja Vrba open“ Taekwon-do turniru u Slavonskom Brodu (dvorana Vijuš), održanom 25.svibnja 2024., Taekwon do klub Velika sudjelovao je sa sedam natjecatelja. Na turniru je sudjelovalo devet klubova iz Hrvatske i dva iz BiH, sa sveukupno 138 natjecatelja.Mia Nikić, Klara Pavlović i Jura Nikić ponovili su uspjeh od prošlog turnira te ponovno, u svojim kategorijama, osvojili zlatna odličja u borbama. Nadalje, juniorka Kristina Klarić, nakon dvije borbe dolazi do srebrnog odličja.

Izvrsno polufinale pružila je i Lamija Sabo, koja također dolazi do srebra. Najmlađe predstavnice, Nikol Nikić i Monika Vidović, prošle su prvi krug, no u finalu gube te dolaze do srebrnog odličja. Nikol se natjecala i u disciplini „kick“, gdje za jedan bod gubi u finalu te dolazi do srebra. Gledajući ukupni plasman, kao klub osvojili su treće mjesto.

Bravo!
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI