HRVATSKA vs. POLJSKA: Pakračanin Leon Krajačić pobijedio nakon samo 52 sekunde

Leon Krajačić
(FOTO: Screenshots Youtube kanal MANGO CLUB OPOLE - Battle For Split)

8.7.2024. | 06:59 | Pakrački list
IZVOR: pakrackilist.hr
Pregleda: 1332

Leon Krajačić je vrlo efikasno i nadmoćno apsolvirao jučerašnju borbu protiv Poljaka Patryka Kontnya te tako priredio posjetiocima stadiona Torcida Kup najkraću borbu večeri, samo 52 sekunde bile su potrebne kako bi nakon niza neprekidnih Leonovih udaraca sudac prekinuo borbu.

Poljak je vrlo agresivno i napadački krenuo u meč, no ubrzo ga je Krajačić “pripitomio” snažnim udarcem koljenom nakon kojeg je uslijedilo rušenje u parter u kojemu je Poljak ostao potpuno nemoćan nakon rafala Leonovih udaraca gdje sudcu nije preostalo ništa drugo nego prekinuti borbu.
Bila je to sedma profesionalna pobjeda Krajačića, a svih sedam ostvario je kao i jučer, u prvoj rundi. Borilački spektakl “Bitka za Split”, pojedinačne borbe devet Hrvata protiv devet Poljaka u mečevima boksa, kickboxa i MMA, pred više od tisuću gledatelja na kultnom splitskom stadionu osvojila je Hrvatska rezultatom 7:2.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI