UO Plesna radionica Ilijane Lončar: Crne labudice i dva dueta u Kazalištu Trešnja

FOTO: I.L.

26.5.2023. | 11:31 | I.L.
Pregleda: 1993

UO Plesna radionica Ilijane Lončar već gotovo dva desetljeća zadnji vikend u svibnju sudjeluje u programu Revije suvremenog plesa i klasičnog baleta "Dani Silvije Hercigonje" u zagrebačkom Kazalištu Trešnja. Revija se održava od 2004. godine i stekla je kultni status među mladim plesačima. Silvija Hercigonja bila je djelatnica kazališta od njegovih početaka, istaknuta balerina, koreografkinja i prije svega pedagoginja koja je odgojila generacije plesača i usadila im ljubav prema plesu.Cilj ove jedinstvene revije plesačajest okupiti djecu i mlade koji se profesionalno ili rekreativno bave klasičnim/suvremenim plesom.


Svi oni imaju priliku pokazati publici što su, u suradnji sa profesionalnim pedagozima, radili i naučili u protekloj godini.
UO Plesna radionica Ilijane Lončar gostuje u subotu 27.svibnja 2023. s 25 plesačica i 3 koreografije: "Crne labudice" u izvedbi grupe ritmike i plesa (8 - 9 god.), " Mi ne bi na spavanje" duet Une Bešlić i Tee Kralj te "Time to leave" duet Barbare Vukadinović i Anđele Bogadi.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI