U novoj sezoni ’Ljubav je na selu’ natječu se dvije kandidatkinje iz Požeško-slavonske županije

Manda i Smilja- Ljubav je na selu 2023.
(FOTO: RTL/034 Portal)

19.3.2023. | 09:50 | 034 Portal
Pregleda: 31689

Čitatelji ocijenili:

5

Nova jubilarna 15. sezona popularnog showa RTL televizije "Ljubav je na selu" započela je s emitiranje u utorak, 14. ožujka, i već je jedan od najgeladanijih showova u Hrvatskoj.

Za one koji možda ne znaju, "Ljubav je na selu" jest show u koji se prijavljuju farmeri i farmerice iz cijele Hrvatske u potrazi za svojom srodnom dušom. Ako dobiju dovoljan broj pisama, na njihove farme odlaze tri odabrane kandidatkinje ili kanidata koji će se boriti za ljubav farmera ili farmerice.

Ove godine su se među kandidatkinjama našle i dvije gospođe iz Požeško- slavonske županije. Radi se o gospođi Mandi iz Požege koja se prijavila za odlazak na farmu gospodina Milana te gospođi Smilji iz Pakraca koja se bori za naklonost farmera Zvonka.


Manda je kratko o sebi rekla da je rodom iz Požege, ali da živi u Zagrebu te je neko vrijeme radila u Njemačkoj. Manda će u 15.sezoni ostati zapamćena po izjavi da "voli boju graška" koja je postala i svojevrstan meme na društvenim mrežama.


O samozatajnoj gospođi Smilji pak znamo jedino da je iz Pakraca te da je na prvi pogled očarala farmera Zvonka koji joj laska prilikom svakog susreta.Objema kandidatkinjama želimo sreću da pronađu svoju srodnu dušu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI