Ljubav je na selu na požeški način: ʺTo mi je malo ku**asto!ʺ

Perka- Ljubav je na selu
(FOTO: screenshot)

12.2.2020. | 18:34 | 034 Portal
IZVOR: RTL
Pregleda: 24196

Popularna RTL-ova emisija "Ljubav je na selu" ovih se dana počela prikazivati u svojoj 12. sezoni. Gotovo omiljena emisija svih uzrasta, sinoć je imala nekoliko neprimjerenih scena, no zvijezda večeri definitivno je Perka Klobučar iz Kaptola.

Perki ovo nije prva sezona u Ljubavi na selu, ali, nažalost, niti jednom dosad nije uspjela proći dalje i zapravo otići na farmu kod svog farmera.

Sigurni smo da je razlog tome, kako i sama Perka kaže, taj što ona "ne želi preko kreveta doći do finala".

Naime, Perka se ove godine odlučila prijaviti farmeru Hakiji iz Konjica u BiH, no Hakija se u noći partyja prilično zbližio s drugom farmericom, što se Perki nikako nije svidjelo.

"Nisam osoba koja stane pred lika, bilo kojeg, to nisam radila pa neću ni sad, da idem u krilo nekome da bih došla do finala ili da spavam s nekim kako bih došla do finala", rekla je Perka pred svima kad je Hakija odlučio da je upravo ona ta koja će ići kući.Perka je u izjavama dodala kako se nada da će postati poznatija i da će ljudi prepoznati po tome što je izravna i govori istinu, a ne po "kurvastom" ponašanju. Upravo se to danas i obistinilo jer Perka je glavna tema po portalima i društvenim mrežama, pogotovo po svojoj izjavi "To mi je malo kurvasto!", kako je opisala drugu farmericu.

Kako smo u posljednjih nekoliko godina pratili reality showove u kojima su sudjelovali naši Požežani, sretni smo što imamo priliku Perki ispuniti želju da bude poznata jer, makar i na samo 5 minuta, Perka je dobila status selebritija.

Video Perkinog izbacivanja pogledajte OVDJE.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI