U Kutjevu otvoren novi kozmetički salon- Beautystudio Glow Kristine Sarajlić

Studio Glow Kutjevo
(FOTO: kutjevački.hr)

14.12.2023. | 11:27 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 4548

U srcu Kutjeva, na adresi Republike Hrvatske 56, danas smo otkrili novo blistavo odredište ljepote – Beautystudio Glow, čiji je ponosna vlasnica Kristina Sarajlić. Ovaj elegantni studio osvanuo je kao ostvarenje Kristinine dugogodišnje želje – stvaranja prostora gdje će raditi ono što voli, a da pritom zadovoljava klijente vrhunskim uslugama.Svoju poslovnu avanturu započela je s ciljem ne samo zadovoljavanja klijenata kvalitetnim uslugama već i proširivanja svoje ponude kroz stalno usavršavanje. Kristina je prepoznala poticaje koji su joj olakšali korak ulaska u svijet svojih snova. Njeno usmjerenje nije samo na pružanju trenutnih usluga već i na budućem širenju ponude putem dodatnih edukacija.

Studio Glow nudi širok spektar usluga, uključujući dnevnu i svečanu šminku, čupanje obrva koncem, lashlift, klasičnu i volumensku ugradnju trepavica, geliranje noktiju te trajni lak i depilaciju. Raznolikost ponude odražava Kristininu predanost prilagođavanju različitim potrebama klijenata.

Estetski dojam studija kreiran je u suradnji s talentiranom šogoricom, Anitom Sarajlić, koja je osmislila prekrasan dizajn interijera, a taj detalj može se vidjeti u svakom kutku studija.Beautystudio Glow ima dvokratno radno vrijeme, ali pruža i usluge po narudžbi kako bi se termini mogli prilagoditi svim klijentima. Fleksibilnost u radu naglašava predanost pružanju vrhunske usluge uz uzimanje u obzir individualnih potreba svakog klijenta.

Ovim putem želimo Kristini Sarajlić puno sreće u daljnjem poslovanju i širenju svog posla. Njezina strast i predanost svakako su ključni elementi koji će joj pomoći u postizanju uspjeha.

Facebook stranica:Beautystudio Glow

izvor: kutjevački.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI