TKD Klub Velika: Klara Pavlović osvojila zlato na Taekwon-do kupu u Zagrebu

TKD Velika- Klara
(FOTO: Ustupljene fotografije)

18.3.2024. | 09:21 | Z.Z.
Pregleda: 1614

Taekwon- do klub „Velika“, dana 16.ožujka 2024., sudjelovao je na 17. Feniks Budosport Taekwon-do kupu u Zagrebu, gdje se natjecalo preko 780 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije. Velički je klub sudjelovao sa šest natjecatelja, jednim voditeljem te trenerom.Naša se Klara Pavlović nakon dvije pobjede okitila zlatom. Nadalje, u drugi krug natjecanja ušla je i Ilijana Mišić (srebro). Moniki Vidović trebalo je čak dvije pobjede da bi došla u polufinale te je osvojila treće mjesto. Naša jedina predstavnica u kicku, Nikol Nikić, ponovno je dokazala svoju kvalitetu te u jakoj konkurenciji osvojila broncu, dok se u borbama nakon prve pobjede ipak nije plasirala u drugi krug. Također, vrlo neizvjesne borbe vodili su Mia Nikić i Jura Nikić, ali im je nedostajalo malo sreće da se plasiraju u drugi krug natjecanja te ovaj put ostaju bez odličja.


Sljedeći mjesec nam je u planu sudjelovanje na Bljesak kupu u Novskoj, što će nam nakon ovako jakog turnira, nadamo se, biti jednostavnije. U Novsku planiramo povesti više natjecatelja.


Trener Zdenko Zlomislić

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI