Svi učenici požeške Poljoprivredno-prehrambene škole do 21. ožujka imaju online nastavu

13.3.2021. | 11:19

034 Portal

Pregleda: 4051

Poljoprivredno-prehrambena škola
(FOTO: 034portal)

13.3.2021. | 11:19 | 034 Portal
Pregleda: 4051

Na službenoj internetskoj stranici Poljoprivredno-prehrambene škole u Požegi objavljena je obavijest koja kaže kako je odlučeno da će učenici škole od 11. do 21. ožujka prijeći na online nastavu.

"Sukladno preporukama epidemiologa donesena je odluka o prelasku na nastavu na daljinu - online nastavu (model C) za SVE UČENIKE ŠKOLE od 11. do 21. ožujka 2021. godine. Online nastava za sve učenike škole provodit će se putem platforme MS Teams.

Nadležna Epidemiološka služba odredila je mjeru samoizolacije do 14. ožujka (uključujući 14.3.) za sve učenike sljedećih razreda:


1.D, 1. E, 2.D, 2.C, 4.C.


Mjera samoizolacije do 14. ožujka (uključujući 14.3) određena je i za četiri učenika 1.C,  jednog učenika 3.E i tri učenika 3.C razreda", stoji u obavijesti koju potpisuje v.d. ravnateljica Marija Mršo-Rajić, dipl.ing.

Učenici koji su u samoizolaciji trebaju se pridržavati sljedećih epidemioloških mjera:

-osoba u samoizolaciji treba biti na kućnoj adresi i odvojena od ostalih ukućana u najvećoj mogućoj mjeri
-ostali ukućani učenika/ce mogu nastaviti ići na posao ili u školu i obavljati najnužnije obaveze. Ukućani trebaju izbjegavati neobavezna druženja, velika okupljanja (rođendani, svadbe, mise...), posjete starijim osobama, kao i odlaske u zdravstvene ustanove, osim ako je nužno, i u dogovoru s izabranim liječnikom
-u slučaju da dijete ili netko od ukućana dobije simptome kao što su povišena tjelesna temperatura, malaksalost, bolovi u mišićima i kostima, kašalj, glavobolja, grlobolja, gubitak osjeta okusa i mirisa (mogući su i simptomi od strane probavnog sustava) treba se javiti izabranom liječniku u njegovo radno vrijeme. Liječnik će ga naručiti na testiranje na COVID-19. Ako se pojave simptomi, a do dolaska nalaza testiranja svi ukućani ostaju doma
-po završetku samoizolacije, pri povratku u uobičajene aktivnosti, osobito je važno pridržavati se mjera za sprječavanje infekcija (fizički razmak, higijena, nošenje maske), a u slučaju pojave bilo kakvih simptoma bolesti ostati kod kuće.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI