SILENTE U POŽEGI: Priča o Malom princu i Terci na tišinu

29.10.2023. | 16:21

Udruga Mali princ- FB
IZVOR: Facebook

Pregleda: 5178

Silente i Mali princ
(FOTO: FB- Mali princ)

29.10.2023. | 16:21 | Udruga Mali princ- FB
IZVOR: Facebook
Pregleda: 5178

Sljedeći tekst u potpunosti je preuzet s Fb profila udruge Mali princ iz Požege i vrijedan je svakog čitanja.

"Ovo je priča o dječaku koji je oduvijek bio drugačiji od ostalih, koji se izdvaja po svojim jedinstvenim odlikama i koji voli kako najbolje zna i umije.

Nazvat ćemo ga Mali princ, ali on stvarno postoji, tu je, među nama! Radi sve isto što i mi pa ga možda na prvu nećete ni primijetiti. Pohađa vrtić ili školu, nastoji usvojiti gradivo iako mu to malo teže ide nego većini, nastoji jesti i ono što mu se ne sviđa, često bezuspješno, ali trudi se, čak se i sam konstantno pokušavao uklopiti u okolinu i biti kao i ostali, sve dok nije shvatio kako je jedinstven i kako se ne mora stopiti s većinom, te kako to što je drugčiji ne mora biti nešto loše, dapače. Ovdje slijedi veliki zaplet priče koji uključuje Silente. Naime, naš Mali princ, veliki je fan spomenutog benda... Tako svaki posjet njihovom koncertu, ma gdje god bio, za Malog princa još je jedna prilika za ispunjenje snova...nevjerojatno je koliko jedan dječak, kojemu povišeni tonovi u svakodnevici smetaju i ometaju senzoriku, može uživati u glazbi ovog jedinstvenog benda na 100 decibela, nevjerojatno je koliko jedan dječak, kojemu gužva, mijenjanje rutine i neki novi prostor stvaraju frustraciju, u ovom slučaju pak, to sve odrađuje s velikim zadovoljstvom i ushićenošću.


Naime, kao i u svemu, tako i u slučaju našeg dječaka, motivacija igra ključnu ulogu, a kad voliš svaki ispjevani stih, svaki ton, svaki refren koji akteri naše priče perfektno otpjevaju, onda ćeš prebroditi sve ono što ti stvara stres kako bi uživao u opisanoj harmoniji glazbe.


Zahvaljujući našem dječaku koji je pratio Silente na brojnim koncertima, članovi benda prepoznali su njegovu srčanost, ali i trud i rad naše Udruge čiji je dječak član, i odlučili nas nagraditi skorašnjim posjetom i angažmanom u rodnom gradu.
Ovim putem zahvaljujemo grupi Silente što su se nesebično odrekli svog honorara za dobrobit Udruga "Mali princ" kako bi uskoro održali koncert u Požegi, točnije 22.12.2023.

Zahvaljujemo i Turističkoj Zajednici Grada Požege na tehničkoj podršci i pomoći pri organizaciji navedenog koncerta humanitarnog karaktera. Vidimo se!"


VIŠE NA TEMU:
MALI PRINC
UDRUGA
KONCERT
POŽEGA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI