NASLOVNADRUŠTVO
Rodbina, suborci i prijatelji prisjetili se dragovoljca Domovinskog rata, pukovnika Dragana Jajića

FOTO: Vesna Milković

POČELE 3.BEKTEŠKE LJETNE NOĆI

Rodbina, suborci i prijatelji prisjetili se dragovoljca Domovinskog rata, pukovnika Dragana Jajića

19.7.2019. 10:13 | Vesna Milković IZVOR: pozeskivodic.com PREGLEDA: 2790

su u Bektežu počele 3.Bekteške ljetne noći a prva od njih naslovljena je “Noć hrvatskih branitelja”. Bila je to prigoda za podsjećanje na pukovnika Hrvatske vojske Dragana Jajića, pripadnika 123.brigade.U spomen na Dragana Jajića najprije je služena sveta misa a potom su na njegov grob na bekteškom groblju položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to članovi obitelji, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir i zamjenik župana Željko Jakopović. Lampioni su upaljeni i ispod spomen ploče postavljene na zgradu škole prije pet godina. Tijekom večeri odigran je 1.memorijalni malonogometni turnir “Dragan Jajić”.
Dragan Jajić je dragovoljac Domovinskog rata koji je poginuo 23.listopada 1991.godine na području Nježića. Odlikovan je Spomenicom Domovinskog rata i Redom Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana.

U sklopu Bekteških ljetnih noći sutra će se održati Noć bekteških udruga a u subotu Noć za ples.Tagovi: bekteške ljetne noći, manifestacija