Puknute grane više od mjesec dana nisu maknute s grobova na groblju sv. Elizabete u Požegi

Groblje sv. Elizabete
(FOTO: Ustupljene fotografije)

27.8.2023. | 11:43 | 034 Portal
Pregleda: 3840

U našem inboxu gotovo svakodnevno nailazimo na upite i apele naših sugrađana u kojima nas mole za pomoć pri raznim situacijama. Tako su do nas došle i fotografije neočišćenog groblja sv. Elizabete u Požegi."Grane koje su pale u nevremenu koje je bilo 19.7.2023. nisu maknute s grobova. Pogledajte na šta to liči! Pa mi plaćamo održavanje groblja, ne mogu vjerovati da i nakon više od mjesec dana ovo nije očišćeno", govori nam jedan sugrađanin.

Na ovom groblju je problem i neprikladan prilaz jer je, kako saznajemo, jedan gospodin slomio ruku okliznuvši se na strmom betoniranom prilazu.

S obzirom na to da je dobar dio Požege "zarastao" i o tome smo pisali prije dva tjedna, moramo priznati da nismo nimalo iznenađeni situacijom na groblju sv. Elizabete jer ako nadležnima nije važno kako izgledaju prilazi gradu, ne možemo očekivati da ih zanima groblje.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI