MUKE MJEŠTANA UGARAKA: Temelji mrtvačnice nisu završeni, a selo je zaraslo u travi

MUKE MJEŠTANA UGARACA: Temelji mrtvačnice nisu završeni, a selo je zaraslo u travi
(FOTO: Čitatelj 034 portala)

12.6.2023. | 14:02 | Redakcijski tekst
Pregleda: 2387

Dojučerašnje poplave s dna su izbacile sve probleme i nebirgu u kojoj se se već godinama "utapamo", zatrpani lažnim obećanjima i praznim politikanskim pričama u borbi za još jednu kožnu fotelju.

Zadnjih dana naš redakcijski mail pretrpan je porukama građana širom Požeštine. Svi imaju neki problem, umorni su od obećanja te zahtjevaju što brže rješavanje problema. Jedan naš čitatelj progovorio je o problemima s kojim se suočavaju mještani Ugaraka, naselja u sastavu Požege.
"Mrtvačnica u Ugracima nema temelja, radovi nisu završeni. Ovaj "bazen" ( op.a. rupa ispunjena vodom ispred mrtvačnice ) dubok je 20 cm, iako je obećan kamion pijeska za sanaciju istoimene rupe. Put kroz selo nije pokošen, kao i put za groblje. Dom pripada gradu Požegi, trava isto nije pokošena. Obećano je prije 5 godina da će se cijeli dom obnoviti, a napravljen je samo sanitarni čvor. Krov prokišnjava, nema kuhinje.
Toliko toga su nam obećali, kao i za mrtvačnicu, koju čekamo 5 godina da se narcta Sramota i laganje seljanima", navodi naš čitatelj. Ovo je samo jedan u nizu e-mailova koje prenosimo, iako novi, neprekidno stižu iz sata u sat.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI