Priča o Sandri Križanović iz Kutjeva: Dresura pasa s ljubavlju i stručnošću

Sandra Križanović
(FOTO: M.K.)

17.2.2024. | 11:50 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 2771

U srcu Kutjeva, strastvena ljubiteljica pasa, Sandra Križanović, pronalazi svoje ispunjenje kroz rad s tim četveronožnim prijateljima. Sandra, veterinarski tehničar po struci, donosi više od desetljeća iskustva u dresuri pasa te izlaganju pasa na izložbama, pružajući svoje znanje i ljubav prema životinjama kroz svoju školu za pse “Vallis Aureus Canis”, što u prijevodu znači “pas iz Zlatne Doline”.

Sandra, članica Kinološke udruge Požega, kontinuirano se usavršava u području kinologije, sudjelujući u tečajevima temeljenima na psihologiji i ponašanju pasa, dok istovremeno dijeli svoje bogato iskustvo sa širokim spektrom pasa, od štenaca do starijih pasa.
Za Sandru, svaka pasmina ima svoj potencijal i ljepotu, što je motivira da radi s različitim vrstama pasa. Njezin pristup treningu temelji se isključivo na pozitivnim metodama, prilagođavajući se individualnim potrebama pasa i njihovim vlasnicima.


“Osnova uspješne dresure leži u jasnoj i pravilnoj komunikaciji između psa i vlasnika,” ističe Sandra. “Bitna je uspostava povjerenja i razumijevanje između njih. Što prije započnete s odgojem i treningom, to će vaš pas biti zahvalniji i sretniji.”Njena škola za pse ne samo da podučava osnovne vještine poslušnosti, već i promiče važnost socijalizacije pasa i izgradnje čvrstog odnosa između pasa i njihovih vlasnika. “Dresura ne samo da oblikuje ponašanje pasa, već i jača vezu između psa i čovjeka,” dodaje Sandra.

Kroz svoj rad, Sandra nije samo trenerica pasa, već i mentor i podrška vlasnicima u njihovom putovanju s njihovim ljubimcima. Njezina strast prema radu s psima prenosi se na sve koji je okružuju, čineći svijet pasa sretnijim i uravnoteženijim.U svijetu gdje je ljubav prema psima neprocjenjiva, Sandra Križanović ističe se kao svijetla zvijezda koja svojom stručnošću, strašću i predanošću obogaćuje živote pasa i njihovih vlasnika.

Sandra ovim putem hvala na razgovoru. Osoba je koja zaista ima veliku ljubav prema psima. Ovim putem joj želimo puno sreće u daljnjem poslovanju.

izvor- kutjevački.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI