Premijer Andrej Plenković stigao u Požegu na festival ʺZlatne žice Slavonijeʺ

Premijer Andrej Plenković nazočit će festivalu ʺZlatne žice Slavonijeʺ
(FOTO: K.Š.)

29.8.2021. | 20:43 | Kristina Šimić
Pregleda: 9384

Prije nešto više od sat vremena predsjednik Vlade, premijer Andrej Plenković sastao se s Požeško-slavonskom županicom Antonijom Jozić i gradonačelnikom Požege, dr.sc. Željkom Glavićem u Caffe baru Bolte. 

U društvu svojih suradnika, zajedno s domaćinima nazočit će festivalu "Zlatne žice Slavonije".
-Na zadnju večer festivala "Zlatne žice Slavonije došao sam na poziv Požeško-slavonske županice Antonije Jozić i gradonačelnika Požege, Željka Glavića, ali i osobne želje da sudjelujem u onome što je dio naše kulture i tradicije. Znao sam dolaziti ovdje i prije te se veselim susretu s našim prijateljima iz Požeško-slavonske županije.-komentirao je premijer Plenković.
Na novinarsko pitanje o najdražoj slavonskoj pjesmi, premijer nije imao odgovor, zaključivši da se veseli večerašnjem repertoaru. Premijer Plenković kratko je komentirao i sastanak sa županicom Jozić, kazavši kako će se na stolu, osim pitanja vezanih za nedavno nevrijeme, prilikom kojeg se Vlada RH posebno angažirala, naći i teme  suradnje, razvoja gospodarstva, radnih mjesta i svega onog vezanog za Požegu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI