Požežani na premijeri Sedlarovog filma ʺBilo jednom u Hrvatskojʺ

13.5.2022. | 18:09

Kristina Šimić

Pregleda: 5619

FOTO: Ustupljene fotografije

13.5.2022. | 18:09 | Kristina Šimić
Pregleda: 5619

Sinoć je u prepunoj dvorani Cinestara u Branimir centru održana dugo očekivana premijera igrano-dokumentarnog filma „Bilo jednom u Hrvatskoj“ proslavljenog hrvatskog redatelja Jakova Sedlara. Glavnu ulogu u filmu o životu dr. Franje Tuđmana, igra  Kevin Spacey, dok scenariji potpisuju Hrvoje Hitrec i Dominik Sedlar.Na premijeru filma o životu prvog hrvatskog predsjednika sinoć je stigao i dugogodišnji prijatelj Jakova Sedlara, Zdravko Ronko, koji je kao gradonačelnik prije 12 godina ispred Veleučilišta u Požegi postavio spomenik prvom hrvatskom predsjedniku. Branko Tokić bio  je poseban gost redatelja Jakova Sedlara koji je uz svesrdnu pomoć Zdravka Ronka i snimio film „Požeška lavica-rukometna kraljica“. Priča je to o Brankovoj supruzi Martini, vrhunskoj sportašici koja je u 42 godini života izgubila bitku sa zloćudnom bolesti i iza sebe ostavila dva prekrasna blizanca, Lovru i Niku.


Gost je također bio i Robert Hoffman, načelnik Općine Velika, koji s Jakovom Sedlarom otpočinje suradnju na promociji svoje Općine.

Poneka poznata lica iz javno-kulturno-političkog života možete pogledati u galeriji

Bernardica Holjevac i Zdravko RonkoBernardica Holjevac i Zdravko RonkoBranko TokićProf. dr. sc Ivana Čuković-Bagić, prorektorica zagrebačkog Sveučilišta i rektorica vojnog SveučilištaGeneral Ante Prkačin i Zdravko Ronko

Legendarni Anton Kikaš i Zdravko Ronko

Redatelj Jakov Sedlar i Zdravko Ronko

General Miljenko Galić, Bernardica Holjevac i Zdravko Ronko

General Ljubo Ćesić- Rojs i Zdravko RonkoSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI