Požeština konačno dobiva kino, skijalište, aerodrom, McDonald’s… i još puno toga

FOTO: Nexar/ McDonald’s/EIB.eu/034 portal

1.4.2024. | 19:41 | PROMO ČLANAK
IZVOR: PROMO ČLANAK
Pregleda: 10295

Čitatelji ocijenili:

5

Dragi birači V. izborne jedinice,

očigledno je da sam ja jedini koji je krenuo u kampanju, a iskreno se nadam da će mi se priključiti i ostali kolege kandidati. To zapravo pokazuje koliko vas cijene i računaju na uhodane glasače, a ja to ne radim.

Vi koji ste se već odlučili ili morate glasati po uputama, vi koji ste dobili obećanje za radna mjesta ili metar kvadratnog asfalta, vama želim svu sreću svijeta i nema potrebe da nastavljate ovo čitati. Oni drugi koji se dosad niste odlučili ili vama nitko nije i neće ništa dati ili obećati, vas molim da pročitate moju objavu.


Svima je poznato kako su ovdje vladajući godinama dobivali izbore. Projekt Slavonija, Baranja i Srijem, tuneli, brze ceste, Akumulacija Kamenska, obnova nekadašnjeg Odmarališta Zvečevo, i tako dalje… i očigledno im je uspijevalo pa ‘ajde da i ja dam predizborno obećanje.


Obećavam dovesti McDonald’s u Požegu, obećavam ne jedan tunel već dva! Obećavam kino, aerodrom, skijalište na Papuku, svim penzićima jednokratnu donaciju od 2000 eura, svim školarcima sladoled i radnicima povećanje plaće od najmanje duplo ili više.

Eto, malo sam i ja obećao, a vi birači dokučite koliko je to vjerodostojno ili možda u duhu današnjeg dana tj. prvog aprila. Kako bilo da bilo, svoj glas možete dati meni (Lista 13, kandidat 14 Ante Mandarić) pa ćete vidjeti kako ispunjavam svoja obećanja. Nikada nemojte zaboraviti da NADA umire zadnja, pogotovo u današnjim vremenima. Ruku na srce, ja vam zapravo ne mogu ništa obećati i neću.

Stranačke birače uopće ne želim ni pokušati nagovoriti da glasaju za mene, svatko ima svoje razloge zašto bira i podržava sistem za koji većina tvrdi da je katastrofalan i da je neodrživ. Oni birači koji nemaju veze s velikim strankama i nisu nikome ništa dužni, ti koji nemaju straha da će biti sankcionirani, e te birače trebam i njih pozivam da mi date svoj glas.

Vaš glas neće možda nešto veliko promijeniti, neće vam donijeti blagostanje kao ostala obećanja, neće sljediti rijeke pravde kroz naše oronule ulice, ALI VAM MOGU OBEĆAT, da će se vaš glas ČUTI, i pamtiti.

Zato vi koji niste odlučni, vi koji nemate kome dati svoj glas, vi koji ne padate na glupa predizborna obećanja, vi dajte meni glas. Birajte listu 13., kandidat 14.!

Sretan Uskrs svima!

Vaš Ante Mandarić


Komentari (1)
jolinecrimson
2.4.2024.
Supruga je kupila kapsule koji su promijenili naš sks, sada isti kao i prije vjenčanja dugačak, strastven, S kamenom rkcijom i osjećam se kao pastuh, a supruga želi još i još. Savjetujem svima da isprobaju ove kapsule, moja supruga je kupila ovdje---- httpsdo.mybkmaca
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva 034portala. 034portal ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu [email protected].

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI