Nema mu kraja: Jedan od požeških policijskih šefova i dalje se ponaša kao šerif

Požeškoj policiji nema kraja: Zamjenik načelnika Čuljak i dalje se ponaša kao šerif
(FOTO: Čitatelj/ FB)

13.3.2023. | 13:43 | Ante Mandarić
Pregleda: 13277

Čitatelji ocijenili:

5

Nakon što je nacionalni medij 24 sata prvi pisao o brzoj vožnji zamjenika načelnika Policijske postaje Požega, Slavka Čuljak, a prilikom čega je u naseljenom mjestu jurio sto na sat i pretjecao automobile preko pune trake, danas dobivamo fotografije u kojoj se zamjenik načelnika Čuljak i dalje ponaša kao lokalni šerif.

Čitatelj nam je dostavio dvije fotografije nepropisnog parkiranja, a na kojima se nalazi vozilo Slavka Čuljka, sada već kultni bijeli Mercedes 124. Čitatelj tvrdi da je upravo Čuljak nepropisno parkirao automobil, izašao iz njega u policijskoj odori i nonšalantno se odšetao. Zanimljivo, Čuljak je poznat po tome što podređenima policajcima upućuje ne mali broj kritika ako ne donesu napisane kazne iz određenih dijelova Požege, a čisto sumnjamo da je Slavko Čuljak kažnjavan za nepropisno parkiranje ili primjerice brzu vožnju od PP Požega, a za što postoje videozapisi i fotografije? 


Očigledno je da vrhuška Policijske postaje Požega postaje aferična s obzirom na informacije koje dobivamo ne samo o načelniku PP Požega, ili kako sam za sebe voli reći, menadžeru Ivanu Zeljku, i njegovom zamjeniku Slavku Čuljku, a koji se ponaša i dalje kao da mu ne može nitko ništa odnosno da je njemu sve dozvoljeno, dok drugima nije.


Nažalost, Policijska postaja Požega postala je poznata po tome što tuče ljude, privode novinare, a političarima pripremaju sačekuše u kojima je jedini cilj pokušaj diskreditacije određenih osoba, a čime se vode političko-privatni ratovi. U fokusu rada im nije ono što bi trebalo biti, a to je sigurnost svih građana, čast izuzecima, korektnim i poštenim djelatnicima PP Požega.

Ostaje za vidjeti hoće li ovakvo ponašanje, sada već kompromitiranog zamjenika načelnika PP Požega Slavka Čuljka ponovno proći bez sankcija? Postavlja se pitanje što u ovakvim slučajevima rade unutarnje kontrole Ministarstva unutarnjih poslova, postoje li alati da se ovakvo ponašanje propisno sankcionira, a pitanje je i kakav se primjer daje u javnost ako istaknuti policajci redovno krše zakon? Također, bilo bi zanimljivo znati činjenicu je li ministar Davor Božinović upoznat sa stanjem u kojem se najveća policijska postaja u PU Požeško-slavonskoj nalazi?

Na kraju naš čitatelj kaže da pokušamo sami parkirati svoje vozilo kao zamjenik načelnika Slavko Čuljak i uvjerimo se bismo li ekspresno dobili kaznu ili ne?Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI