Požeški gimnazijalci Klara i Damjan dobili Oskare znanja

Klara i Damjan- Oskar znanja
(FOTO: Gimnazija Požega)

4.7.2024. | 10:27 | Gimnazija Požega
IZVOR: gimpoz.hr
Pregleda: 2571

Izvrsni učenici Gimnazije Požega Klara Filić Damjan Pavličević ove su školske godine za svoje izvanredne rezultate na državnim natjecanjima nagrađeni nagradom Oskarom znanja koju dodjeljuje Agencija za odgoj i obrazovanje državnim prvacima i uspješnim natjecateljima na međunarodnim natjecanjima. Ovogodišnja je dodjela nagrade Oskar znanja 2024. održana 26. lipnja 2024. godine u Kongresnoj dvorani Zagrebačkoga velesajma u Zagrebu.Čestitke nagrađenim učenicima uputili su ministar prof. dr. sc. Radovan Fuchs, v. d. ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Daria Kurtić, i predsjednik Hrvatske zajednice županija Danijel Marušić. Nagrađeni učenici, njihovi mentori i članovi obitelji imali su prigodu nazočiti svečanosti predstavljanja najuspješnijih učenika generacije te vrlo zanimljivom i uspješnom kulturno-umjetničkom programu. 

Učenici naše škole nagrade su dobili u kategoriji državnih prvaka. Učenica četvrtog razreda Klara Filić proglašena je državnom prvakinjom na Natjecanju iz logike i filozofije, a učenik trećega razreda Damjan Pavličević državnim prvakom na Natjecanju iz informatike u kategoriji koja se bavi razvojem softvera.

Dobitnike Oskara znanja za sudjelovanje na natjecanjima pripremale su njihove mentorice profesorice Žaklina Bender i Sanja Grabusin.

Čestitamo uspješnim učenicima i mentorima.

izvor: gimpoz.hr
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI