Postavljene nove sjedalice na svim tribinama Sportske dvorane Tomislav Pirc

Nove sjedalice u dvorani
(FOTO: sport-pozega.hr)

25.10.2023. | 11:14 | PSS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 1769

Djelatnici Požeškog športskog saveza jučer su završili s postavljanjem novih sjedalica u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Nakon što su sjedalice proteklog tjedna postavljene na tribinama Jug i Istok posljednja je za ovaj tjedan ostala tribina Zapad.

Tako su kroz desetak dana postavljene nove sjedalice u cijeloj dvorani čiji je kapacitet sada 1040 sjedećih mjesta. Nakon demontaže starih sjedalica prebojane su i sve stepenice. Nove sjedalice će se puno lakše održavati jer su direktno pričvršćene za beton odnosno nemaju nosače kao stare.

Nakon čak 44 godine požeška dvorana je dobila nove sjedalice, a dokraja godine trebala bi biti promijenjena i ograda oko terena čime bi završili radovi na kompletnoj obnovi dvorane. U 2023. je postavljena inova energetski učinkovita LED rasvjeta, a odrađeni su i radovi na uređenju podloge odnosno treća kompletna sanacija izvornog parketa iz 1979. godine.Krajem rujna su i okrečeni zidovi velike dvorane.


Požeška dvorana i dalje je među najljepšima u državi iako se u njoj bogata povijest požeškog sporta ispisuje još od davne 1970. godine kada su počeli radovi na postavljanju krovne konstrukcije i zatvaranju tadašnjeg Stadiona malih sportova u Grabriku da bi 1974. bio potpuno zatvoren te je prerastao u modernu, višenamjensku Sportsku dvoranu Grabrik (od 13. 05. 2015. službeni naziv je Sportska dvorana Tomislav Pirc).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI