Požeški sportski savez i ove godine održava školu plivanja

15.6.2020. | 09:55 | M.B.
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 1994

Tradicionalna ljetna Škola plivanja Požeškog športskog saveza će se održati i tijekom ovog srpnja na Gradskim bazenima u Požegi jer je Savez dobio dozvolu za organizaciju škole od Županijskog stožera civilne zaštite i županijskog epidemiologa Ante Vitalije.

Upisi će ove godine biti online, suglasnost i prijava će biti objavljeni na stranici Saveza, a sve uplate će također ići preko žiro račun Saveza. 

U školu će se moći upisati djeca od najmanje 4 godine starosti. Škola plivanja će trajati 15 radnih dana ( od ponedjeljka do petka). Djeca ce biti raspoređena po grupama znanja plivanja, svaka grupa po 2 školska sata dnevno.


Sveukupno će obuka trajati 30 školskih sati. Radit će se u dvije kategorije: 1. Obuka neplivača, 2. Usavršavanje plivačkih tehnika. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima. Školu plivanja će voditi profesori kineziologije.


Prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 423 polaznika. Svi detalji oko točnog termina održavanja škole kao i sve ostale informacije bit će poznate u četvrtak, 18. lipnja kada Izvršni odbor Požeškog športskog saveza na svojoj redovnoj sjednici donese sve potrebne odluke oko organizacije i provedbe Škole plivanja. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI