IZABRALI STE: Evo tko pravi najbolje pizze u Požegi i okolici


(FOTO: 034portal)

13.2.2022. | 10:49 | Andrea Lužanac
Pregleda: 11816

Svjetski dan pizze obilježava se 09.02., a povodom istoga odlučili smo provesti malu anketu s našim čitateljima. Pitali smo vas "Tko u Požegi i Pleternici pravi najbolje pizze?", a u anketi je sudjelovalo 1908 sudionika.

U anketi ste mogli glasati za sljedeće Pizzerije, a to su:  Pizza Bolte Lounge Bar, Mama Mia Požega, Pizzeria Zrinski bar, Pizzeria Ljuba Pleternica, Route 66 Pleternica.

Prema podatcima iz ankete na prvom mjestu pronašala se već svima poznata Mama Mia Požega  s 51% glasova. Odmah iza Mama Mie slijedi Pizza Bolte Lounge Bar s 23% glasova, a zatim Pizzeria Ljuba Pleternica s 20% glasova. Stoga možemo slobodno reći kako ove Pizzerije imaju najbolje pizze u Požegi i Pleternici.


Na četvrtom mjestu u našoj anketi završila je Route 66 Pleternica s 4% glasova, a najmanji broj glasova dobila je Pizzeria Zrinski bar, tek 2% glasova. Moramo napomenuti kako je veliki broj naših čitatelja u komentarima na našoj Facebook stranici, spomenuo još dvije izuzetno dobre Pizzerije. Naime riječ je o Pizza Bar Jeronim iz Kutjeva te o Rokiz pizza iz Požege.


Vjerujemo kako će vam ova anketa pomoći pri sljedećim narudžbama ili posjetama Pizzerija, a mi svima gore spomenutima želimo puno uspjeha u daljnjem poslovanju.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI