Pleternica: Točno u podne pušteni baloni dobrih želja za novu 2024. godinu

FOTO: PSŽ

31.12.2023. | 15:13 | PSŽ
IZVOR: PSŽ
Pregleda: 4908

Ni ove godine tradicija dječjeg, odnosno podnevnog dočeka nove godine u Pleternici nije izostala. Brojne Pleterničanke, Pleterničani i njihovi gosti točno u podne u nebo su pustili balone dobrih želja i tako simbolično ispratili godinu na izmaku. Iako je sreća bila najzamjetnija na dječjim licima, nije nedostajalo ni sadržaja za one malo starije, koji su nakon odbrojavanja Trg bećarca ukrasili velikim slavonskim kolom.

- Ovo je najljepši način da se svi zajedno okupimo, prisjetimo svega dobroga, ali i svih onih izazova koje smo doživjeli u protekloj godini i da na zajednički način dočekamo novu godinu. Kažu kako počne godina, takva će nam biti cijela pa evo potrudimo se da uđemo uz što više vedrih misli u novu godinu - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Čestitke ususret novoj godini uputila je i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.


- Protekla 2023. godina bila je ispunjena i svi oni lijepi trenuci neka nas prate i u 2024. godini, a sve ono što su bili izazovi neka nam ostane životna škola koju nosimo u iduću godinu da se takve stvari ne ponavljaju. Svim Pleterničankama i Pleterničanima te svim ljudima dobre volje koji su danas došli u Pleternicu neka nova godina bude sretna, uspješna i ispunjena zdravlju, ljubavlju i poslovnim uspjesima - istaknula je Jozić.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI