Aron Kaurić je prva požeška beba rođena u 2024.godini

Prva beba 2024.
(FOTO: PSŽ)

1.1.2024. | 19:15 | Psž
IZVOR: PSŽ
Pregleda: 5963

Za obitelj Kaurić nova godina započela je s najljepšim mogućim vijestima, naime, stigao je maleni Aron koji je prvorođena beba na području Požeško-slavonske županije u 2024. godini. Maleni sugrađanin rođen je 1. siječnja 2024. godine u 14 sati i drugo je dijete majke Sanje i oca Davora.

Prvu bebu rođenu 2024. godine u Općoj županijskoj bolnici Požega darivali su županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić te gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić.
- Danas na Novu godinu rodila se i prva beba u Požeško-slavonskoj županiji, naš novi stanovnik Grada Požege. Roditeljima i malenom bratu iskrene čestitke, majci naravno želim brz oporavak, a bebi sretno i bezbrižno djetinjstvo - istaknula je Jozić.


Doktor Domagoj Dokozić istaknuo je da je Aron težak 4560 grama i dug 56 centimetara te kako je porod prošao u redu. Također, istaknuo je kako je broj novorođenčadi u 2023. pratio broj od protekle godine uz nadu da će prvi porod prvoga dana nove godine biti početak povoljnijih trendova.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI